98 raste të reja, asnjë i vdekur nga KOVID-19

98 raste të reja, asnjë i vdekur nga KOVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 775 teste dhe janë regjistruar 98 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 68
• Prilep – 6
• Kumanovë dhe Manastir – nga 5
• Veles dhe Resnje – nga 3
• Tetovë , Kavadar dhe Shtip – nga 2
• Kratovë dhe Berovë – nga 1
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (98), janë regjistruar 26 riinfeksione.
Janë regjistruar 79 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 40
• Manastir – 10
• Kumanovë dhe Kavadar – nga 5
• Shtip dhe Negotinë – nga 3
• Prilep dhe Veles – nga 2
• Tetovë, Berovë, Ohër, Koçan, Gjevgjeli, Kriva Pallankë, Dibër, Krushevë dhe Makedonski Brod – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është regjistruar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, nuk është regjistruar asnjë humbje jete.
Deri tani në vend janë kryer gjithsej 2.164.476 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 342.413, numri i të shëruarve është 332 .229. Numri i të atyre që humbën jetën është 9.524, ndërsa numri i rasteve aktive është 660