60 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

60 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janëbërë 842 testime, ndërsa janë regjistruar 60 raste të reja me Covid-19.

Insituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 63 pacientë të shëruar.

Në regjistrin “Termini Im” janë konfirmuar dy viktima nga coronavirusi Shkup (56) dhe Ohri (73). Personat kanë vdekur në periudhën prej datës 05.05. deri me 08.06.2022.