` . 205 raste të reja dhe 336 të shëruar nga Covid-19 brenda 24 orëve në Maqedoninë e Veriut - TV SHENJA

205 raste të reja dhe 336 të shëruar nga Covid-19 brenda 24 orëve në Maqedoninë e Veriut

Në 24 orët e fundit janë bërë 1728 testime, ndërsa janë regjistruar 205 raste të reja me Kovid – 19.

– Shkup 60

– Kumanovë 13

– Dibër 17

– Shtip 10

– Prilep 2

– Tetovë 13

– Strugë 12

– Veles 3

– Manastir 3

– Ohër 1

– Kavadar 1

– Gostivar 23

– Strumicë 1

– Krushevë 1

– Probishtip 2

– Demir Hisar 2

– Makedonski Brod 1

– Berovë 1

– Sveti Nikollë 29

– Kërçovë 7

– Resnjë 3

Sot Instituti për Shëndet Publik regjistron 336 persona të shëruar. Shkup 113, Kumanovë 28, Dibër 8, Shtip 15, Prilep 1, Tetovë 40, Strugë 52, Veles 1, Ohër 57, Kavadar 1, Gostivar 8, Kriva pallankë 4, Koçani 1, Probishtip 1, Vallandovë 2 dhe Resnjë 4.

Kanë ndërruar jetë 6 persona, katër pacientë nga Shkupi dhe dy nga Gostivari.