1732 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut

1732 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë se në 24 orët e fundit janë bërë 6.928 testime, ndërsa janë regjistruar 1.732 raste të reja me Covid-19.

Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 1.035 pacientë të shëruar.

Në Shkup ndërruan jetë dy pacientë (68 dhe 88v), dy në Veles (57 dhe 83v), një në Prilep (84v), Kavadari (69v) dhe Sveti Nikollë (79v).  Në bazë të sistemit Termini Im, janë regjistruar edhe gjashtë viktima që kanë ndërruar jetë nga 24 dhjetori i vitit 2021 deri më 11 janar të vitit 2022. /SHENJA/