` . 135 raste të reja, 142 të shëruar dhe katër të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut - TV SHENJA

135 raste të reja, 142 të shëruar dhe katër të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë ka informuar se në 24 orët e fundit janë bërë 1259 testime ndërsa janë regjistruar 135 raste të reja me koronavirus. Në Shkup-76, Kumanovë-6, Dibër-2, Shtip-6, Prilep-1, Tetovë-13, Strugë-7, Manastir-3, Ohër-1, Kavadar-1, Gostivar-10, Gjevgjeli-1, Makedonski Brod-1, Kratovë-1, Sveti Nikollë-1, Kërçovë-3 dhe Resnjë-1.
Sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 142 pacientë të shëruar: Shkup-68, Shtip1, Tetovë-15, Strugë-15, Ohër-15, Gostivar-7, Kriva Pallankë-1, Koçani-1, Probishtip-1, Kratovë-5, Sveti Nikollë-6 dhe Resnjë-4.
Jetën e kanë humbur katër pacientë, një nga Shkupi, një nga Tetova, një nga Ohri dhe një nga Kërçova. /SHENJA/