` . 125 raste të reja dhe dy viktima nga Covid - 19 në Maqedoninë e Veriut - TV-SHENJA

125 raste të reja dhe dy viktima nga Covid – 19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë informon se Brenda 24 orëve janë bërë 1085 testime, teksa janë regjstruar 125 raste.

Shkup – 46

Kumanovë – 19

Shtip – 17

Prilep – 1

Tetovë – 16

Strugë – 7

Veles – 3

Manastir – 1

Ohër – 5

Gostivar – 6

Koçan – 1

Dellçevë – 1

Negotinë – 1

Sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 8 pacientë të shëruar.

Kanë ndërruar jetë 2 persona, një pacientë nga Prilepi Ii moshës 73 vjeçare i hospitalizuar në spitalin “8 Shtatori” më 19 maj dhe një paciente nga Strumica e moshës 67 vjeçare e hospitalizuar në Klinikën për Neurokirurgj më 18 maj. /SHENJA/