` . Zyrtarët e Maqedonisë së Veriut dhe të Kosovës inspektojnë pikën kufitare Belanoc-Stançiq - TV-SHENJA

Zyrtarët e Maqedonisë së Veriut dhe të Kosovës inspektojnë pikën kufitare Belanoc-Stançiq

Zyrtarët e Maqedonisë së Veriut dhe të Kosovës kanë inspektuar punimet për ndërtimin e pikës së përbashkët strategjike kufitare Belanoc-Stançiq.

“Me mikun tim zëvendëskryeministrin e R. Kosovës z. Enver Hoxhaj vizituam pikën e re të përbashkët strategjike kufitare Belanoc Stancic. Pikë kufitare e parë e llojit One stop shop qe do të shkurton distancën mes Likovës dhe Gjilanit në vetëm disa minuta. Dinamika e punimeve inkurajuese. Kufijtë tanë po bëhen cdo ditë e më pak të rëndësishëm! Faleminderit Bashkim Europian për ndihmën!”, ka shkruar zëvendëkryeministri i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani. /SHENJA/

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, suit, wedding and outdoor

Image may contain: 5 people, people standing and suit