` . Zaev: Propozim-buxheti garanton menaxhim efikas të parave shtetërore – TV-SHENJA

Zaev: Propozim-buxheti garanton menaxhim efikas të parave shtetërore

Propozim – buxheti për vitin 2018 garanton menaxhim ekonomik dhe efikas në punën me paratë shtetërore, tha sot kryeministri Zoran Zaev, duke e prezantuar Propozim-buxhetin që dje u miratua në seancën qeveritare dhe u dorëzua në Kuvend.

Propozim-buxheti, siç theksoi Zaev i përmban rekomandimet nga debati publik ndërsa qëllimi bazë gjatë përgatitjes së tij ka qenë komponenti zhvillimor për orientimin e më shumë parave ndaj qytetarëve.