` . Zaev: Kërkojmë që sa më shpejtë të zgjidhim krizën – TV-SHENJA

Zaev: Kërkojmë që sa më shpejtë të zgjidhim krizën

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev ka thënë po kërkojnë zgjidhje për krizën politike nëpërmjet zgjedhjeve të drejta sa më shpejtë që është e mundur.

“Çdo ditë, çdo mëngjes më lëviz dëshira për të ardhme më të mirë dhe të sigurt për Maqedoninë dhe popullin tim, për të gjithë qytetarët. Motivi ynë është Maqedonia të jetë shtet normal, i përparuar dhe demokratik”, ka thënë Zaev për VOA.