` . Xhaferri nuk po arrinë t’i mbledhë deputetët - TV-SHENJA

Xhaferri nuk po arrinë t’i mbledhë deputetët

Edhe gjatë ditës së sotme, në sallën e seancave plenare kanë munguar një numër i madh i deputetëve të partive qeveritare, kryesisht nga LSDM dhe BDI. Për shkak të mungesës së shumicës kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferri dje u detyrua ta anulojë seancën e 46-të, ku për shumicën e pikave të rendit të ditës ka përfunduar diskutimi dhe duhet vetëmntë votohet. Por me të njëjtën probkematikë Xhaferi u ballafaqua edhe sot. Mumgesa e një numri të madh të deputetëve të shumicës parlamentare, mungoi në sallë, për çka ai kërkoi përgjegjësi më të madhe nga koordinatorët e grupeve parlamentare dhe dha pauzë deri në ora 12 e 15.