` . WhatsApp zgjeron aplikacionin edhe për shërbimet e bizneseve – TV-SHENJA

WhatsApp zgjeron aplikacionin edhe për shërbimet e bizneseve

Kompania në pronësi të Facebook zbuloi se aktualisht po ndërtojnë dhe testojnë mjete të reja që synojnë të bëjnë ndërveprimin midis njerëzve dhe punonjësve në bizneseve .   Në mënyrë të veçantë, kompania thotë se po punojnë për një aplikacion pa pagesë WhatsApp Business për kompani të vogla dhe një për kompanitë më të mëdha si kompanitë ajrore, tregjet e tregtisë elektronike dhe bankat.

“Këto biznese do të jenë në gjendje të përdorin shërbimet tona për t’u dhënë klientëve njoftime të dobishme si koha e fluturimit, Sovrani, – konfirmimet e dorëzimit dhe përditësime të tjera”, tha kompania në një blog.