` . VMRO-DPMNE: Zgjedhje të reja për dalje nga kriza – TV-SHENJA

VMRO-DPMNE: Zgjedhje të reja për dalje nga kriza

Zgjedhje të reja parlamentare janë dalja e vetme nga situata në të cilën LSDM-ja e solli shtetin, sepse vetëm ashtu qytetarët qartë do të mund të deklarohen rreth platformës së Tiranës dhe nuk do të ndihen të mashtruar, porosit VMRO-DPMNE-ja në kumtesën me shkrim deri te mediat.

“Populli nuk lejon as formimin e qeverisë së Tiranës, as realizim të platformës së Tiranës dhe nuk e interesojnë faturat e Zaevit. prandaj LSDM-ja është në panik dhe është fuqishëm e vendosur që faturën e saj ta paguajë me shitjen e interesave të larta nacionale dhe shtetërore”, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.

Theksohet se LSDM-ja është parti që nuk është me popullin dhe prandaj qindra mijëra qytetarë çdo ditë iu porositin se është më e ndershme t’i vuajnë dënimet me burg që i presin për krimin e bërë sesa të tradhtojnë.