` . (VIDEO) Vajzat e Brigadës së Kuqe rrahin meshkujt pervers, i turpërojnë para turmës – TV-SHENJA

(VIDEO) Vajzat e Brigadës së Kuqe rrahin meshkujt pervers, i turpërojnë para turmës

Ato quhen amazona moderne. Janë anëtaret e Brigadës së Kuqe, një grup i vajzave indiane që lufton kundër meshkujve që përdhunojnë dhe ngacmojë seksualisht femrat. Shumë prej anëtareve të grupit kanë përjetuar vet trauma të tilla, shkruan SHENJA. Viktima të këtyre femrave trime janë meshkujt pervers, të cilët në shumicën e rasteve rrihen dhe turpërohen publikisht para turmave në rrugë. Amazonat e grupit po kanë shumë punë, sepse India njihet si vendi me më shumë përdhunime dhe ngacmime të femrave. /SHENJA/