` . VIDEO: Sulmi në Las Vegas, njerëzit ikin duke bërtitur! - TV-SHENJA

VIDEO: Sulmi në Las Vegas, njerëzit ikin duke bërtitur!

Kanë dalë videot e para të sulmit në Las Vegas, ku janë vrarë dy persona dhe ka dhjetëra të plagosur. Në video dëshohen britmat e njerëve të tmerruar që ikin nga vendi. /SHENJA/

Postime të Ngjajshme