` . (Video) Qetë për momenti para Qeverie – TV-SHENJA

(Video) Qetë për momenti para Qeverie

Protestuesit kanë arritur para Qeverisë. Për momentin nuk është vërejtur ndonjë incident. Protestuesit po shprehin pakënaqësinë e tyre nga vendimi i presidentit Ivanov për të falur politikanët ndaj të cilëve është nisur procedurë gjyqësore. Ata thonë se çdokush duhet të përgjigjet për vepra që ka bërë, dhe nga kjo nuk duhet të jenë imun as edhe politikanët.

Edhe sot Shenja ju sjell pamje të drejtpërdrejta nga protesta nëpërmjet faqes tonë në facebook. Klikoni KËTU për të ndjekur protestën.


PROTESUTESIT ARRIJN PARA QEVERISE by tvshenjaofficial