` . (Video+ Foto) Përfundon protesta para Kuvendit - TV-SHENJA

(Video+ Foto) Përfundon protesta para Kuvendit

Ka përfunduar para godinës së Kuvendit, protesta me moton NDAL. Protestuesit nga ora 14:00 janë nisur nga Bit Pazari dhe marshuan deri tek objekti i Kuvendit të Maqedonisë. Protesta është mbajtur me qëllim, siç kanë thënë organizatorët, padrejtësive që po ju bëhen shqiptarëve nga ky pushtet, proceseve të montuara politike, burgosjeve të shqiptarëve.

Protesta kaloi në atmosferë të qetë dhe nuk janë vërejtur incidente. /SHENJA/


Protesta në Shkup by tvshenjaofficial
34111

Postime të Ngjajshme