` . (Video) Mbledhja e jashtëzakonshme e Qeverisë për tragjedinë - TV-SHENJA

(Video) Mbledhja e jashtëzakonshme e Qeverisë për tragjedinë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut mbrëmë mbajti një seancë të jashtëzakonshme që nisi me mbajtjen e një minuti heshtje për viktimat e tragjedisë së autobusit. Gjatë kësaj mbledhjeve u vendos që të ketë dy ditë zie, e enjte dhe e premte. Pas përfundimit të mbledhjes, për gazetarët folën kryeministri Zaev dhe ministrat Filipçe dhe Spasovski.
Videon e plotë më poshtë!