` . (VIDEO) Emisioni debatues “ARENA” - TV-SHENJA

(VIDEO) Emisioni debatues “ARENA”

Emisioni debatues “Arena”. Çdo të martë, të mërkurë dhe të enjte do të sjelle personalitete me mendime të ndryshme për të gjitha zhvillimet shoqërore dhe politike. Në një kohë turbulencash dhe larmi idesh, debati në emisionin “Arena” do ju afrojë deri tek e vërteta. Së shpejti në Televizionin SHENJA.


Emisioni debatues “ARENA” by tvshenjaofficial

Postime të Ngjajshme