` . Vetura është e vitit 1996, por shihni çfarë reklame i ka bërë shitësi (Video) – TV-SHENJA

Vetura është e vitit 1996, por shihni çfarë reklame i ka bërë shitësi (Video)

Mund të jetë shumë e vështirë për të bërë një veturë të vjetër të jetë tërheqëse sikurse të rejat. Por kjo nuk është problem për Eugene Romanovsky.

Romanovsky, përcjell Telegrafi ka krijuar videon epike në të cilën shfaqet një Suzuki Vitara e vitit 1996.

Videoja fillon si një reklamë e thjeshtë, ku Romanovsky “filmon” automjetin derisa ecë rrugëve, para se të ndodh diçka krejtësisht tjetër.

Për të parë se për çfarë kreativiteti bëhet fjalë, shikojeni dhe videon – dhe binduni.