` . Vendosni një kapse rrobash tek kondicioneri i makinës, ja për çfarë shërben – TV-SHENJA

Vendosni një kapse rrobash tek kondicioneri i makinës, ja për çfarë shërben

Nëse shpenzoni shumë kohë në makinën tuaj, dëshironi që ajo të vijë aromë të mirë. E njëjta gjë vlen edhe për shtëpitë. Askush nuk dëshiron të jetojë dhe të flejë në një shtëpi me aromë jo të mirë. Në vend të ndezjes së qirinjve aromatike të shtrenjta ose të spërkatjes së ajrit me produkte toksike plot kimikate, përdorni një kapëse rrobash.

Do t’ju duhet një kapëse rrobash prej druri dhe një shishe vaj esencial me aromën tuaj të preferuar. Vendosni disa pika vaj mbi kapëse dhe kapeni rreth kanaleve të kondicionerit. Kjo është metoda më e mirë, si dhe një nga mënyrat më praktike për ta bërë një zonë të vijë erë të mirë. Kjo metodë nuk do t’ju kushtojë, nëse era fillon të zbehet, duhet të hidhni disa pika të tjera nga vaji esencial.

Për më shumë instruksione mbi mënyrën e aplikimit të vajit dhe vendosjes së kapëses në kondicioner, shikoni videon e mëposhtme./tesheshi.com/