` . Varrimi i major Klodian Tanushit, përcjellje me ceremoni fetare - TV-SHENJA

Varrimi i major Klodian Tanushit, përcjellje me ceremoni fetare

Varrimi i të ndjerit major Klodian Tanushit është shoqëruar dhe nga riti fetar islam i faljes së xhenazes.

Ka qenë myftiu i Tiranës Ylli Gurra ai i cili ka bërë të mundur përcjelljen për në banesën e fundit si besimtar të ushtarakut nga Dibra, i cili humbi jetën në Letoni pak ditë më parë, së bashku me kolegen Zarife Hasanaj.

“Majorin tonë, nderin e Shqipërisë dhe shqiptarëve, Zoti e mori në një muaj i begatë si Ramazani. Ajo që na ka lënë amanet komandati është: Atë që pati me të shtrenjtën e dha për më të shenjtën; jetën që i dha Zoti, e dha për Zotin por edhe për Shqipërine dhe për shqiptarët”, u shpreh myftiu Gurra. /tesheshi/