` . Vardari dhe Metalurgu mësojnë kundërshtarët – TV-SHENJA

Vardari dhe Metalurgu mësojnë kundërshtarët

Vardari dhe Metalurgu kanë mësuar kundërshtarët e tyre në Ligën e Kampionëve Evropian në  hendboll për sezonin 2017/2018-të. Në konkurencë të meshkujve Vardari është shortuar në grupin A bashkë më skuadrën e Barcelonës, Kristijanshtadit, Nantit, Rajn Nekar Levenit, Seged Visllas, dhe Zagrebit, ndërsa në anën tjetër Metalurgu do të jetë pjesë e skuadrave nënkampione ku për kundërshtar do të ketë Beshiktashin, Montpeljen, Zaporozhjen  Medvjedin dhe një nga skuadrat kualifikuese. Tek femrat kampioni aktual i vendit Vardari do të jetë pjesë e grupit C bashkë me Ferencevaroshin, Larvikun dhe një skuadër që vjen nga kualifkimet. /SHENJA/