` . Uragani Florence shkakton “përmbytje katastrofike” (Fotolajm) – TV-SHENJA

Uragani Florence shkakton “përmbytje katastrofike” (Fotolajm)

Uragani Florence zbarkoi në Bregun Lindor të Shteteve të Bashkuara me erëra dhe shira të furishëm, duke bërë që autoritetet të lëshojnë paralajmërime për përmbytje “katastrofike”.

Qendra e stuhisë është në Karolinë të Veriut, me erëra deri në 150 kilometra në orë, transmeton rel. Paralajmërimet për evakuim janë në fuqi për më shumë se një milion njerëz.

A man drives his vehicle around the Union Point Park Complex through floodwaters as the Hurricane Florence comes ashore in New Bern, North Carolina. REUTERS/Eduardo Munoz

A couple taking pictures on the banks of the Cape Fear River contend with gusts as their umbrella breaks, before the arrival of Hurricane Florence in Wilmington, North Carolina. REUTERS/Jonathan Drake

A member of the U.S. Army walks through floodwaters near the Union Point Park Complex as Hurricane Florence comes ashore in New Bern, North Carolina. REUTERS/Eduardo Munoz

A message is posted on a boarded up building before the arrival of Hurricane Florence on Oak Island, North Carolina. REUTERS/Carlo Allegri

Foto: Reuters