` . Uragani Dorian gjithçka e bën rrafsh me tokë (Video) - TV-SHENJA

Uragani Dorian gjithçka e bën rrafsh me tokë (Video)

Uragani Dorian që ka goditur Ishujt Bahamas tashmë ka mbytur shtatë persona si dhe ka shkaktuar dëme të mëdha materiale, duke i shndërruar qytetet në vende “fantazmë”. Se sa të mëdha janë këto dëme materiale pritet të konstatohet gjatë ditëve në vijim, e për fuqinë e këtij uragani dëshmojnë më së miri pamjet e filmuara nga ajri: shtëpi të mbuluara nga uji, gërmadha, objekte të ndryshme të shembura, kurse zonat e gjelbëruara plotësisht të shkatërruara, transmeton ‘Telegrafi’.

Dorian ka humbur paksa fuqinë shkatërruese duke kaluar nga kategoria e pestë në të tretën, megjithatë vazhdon të jetë i rrezikshëm dhe po kërcënon banorët.

Sipas Qendrës Nacionale të vëzhgimit të uraganeve në SHBA, uragani Dorian pritet kah gjysma e ditës së sotme të mbërrijë në Florida, kurse te enjten edhe në Georgia dhe Karolinën e Jugut.