` . Trump godet me një cicërimë debatin e parë demokratik: “BORING!” - TV-SHENJA

Trump godet me një cicërimë debatin e parë demokratik: “BORING!”

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ka bërë reagim të çuditshëm përmes llogarisë së tij në rrjetet sociale, dhe kjo ndodhi në debatin e parë demokratik për garën presidenciale të 2020.”BORING!” (E mërzitshme), qe reagimi i menjëhershëm që presidenti amerikan bëri kur dëgjoi për debatin.Ky post presidencial zbarkoi ndërsa kandidatët në fazën e debatit në Miami u pyetën për krizën në kufirin jugor të SHBA-së që përfshinte fëmijët migrantë.Menjëherë pas kësaj, ai diskutoi kritikat e NBC dhe MSNBC mbi një çështje teknike të prodhimit që ndodhi në orën e dytë të debatit kur moderatorët Rachel Maddoë dhe Chuck Todd filluan të bëjnë pyetje.Komenti erdhi minuta pas Trump, i cili kishte zbritur nga avioni në Alaska, dhe përshëndeti trupat e SHBA atje, duke u thënë atyre se ai kishte zgjedhur të flasë me ta në vend që të shikonte debatin.Ai më pas ndau një video-montim të vizitës së tij të shkurtër në Anchorage në Twitter.Presidenti, i cili po udhëtonte për në Osaka për një takim të G20, tha se trupat ushtarake ishin “aq shumë më të zgjuar se ata,” duke iu referuar vijës së madhe të kandidatëve demokratë.“Unë mendoj se ata të gjithë do të paraqiten dobët”, shtoi ai kur u pyet se çfarë ishin pritjet e tij për debatin.