` . Tre të lënduar në shkëmbim zjarri në Tetovë - TV-SHENJA

Tre të lënduar në shkëmbim zjarri në Tetovë

Tre persona janë lënduar në një shkëmbim zjarri në Tetovë dhe për shkak seriozitetit të lëndimeve janë dërguar në Kompleksin Klinik “Nëna Terezë”, në Shkup.

Dy persona kanë pasur plagë në abdomen, kurse njëri për shkak të lëndimeve të rënda në kokë është komë. Nga Qendra Urgjente për MIA kanë deklaruar se dy të lënduarit në abdomen janë operuar dhe janë në gjendje stabile. Ata gjinden në Sektorin për Mjekim Intensiv.

MPB-ja tash për tash nuk kumton detaje për rastin. Më shumë informacione do të ketë më vonë në lidhje me rastin.