` . Tornado dhe stuhitë prekin SHBA-në (Video) - TV-SHENJA

Tornado dhe stuhitë prekin SHBA-në (Video)

Moti i rënduar në Shtetet e Bashkuara vazhdon. Tornado dhe stuhi të forta janë raportuar në Teksas dhe Oklahoma. Ekipet po punojnë në zonat e prekura, ku tornadotët dëmtuan shtëpitë dhe pemë të vulosur, sipas mediave botërore.

Zyrtarët e Teksasit tregojnë dëme të mëdha nga stuhitë, duke përfshirë çatitë e prishura dhe makinat e shkatërruara. Më shumë se 50 milionë njerëz në shtetet qendrore të Shteteve të Bashkuara pritet të preken nga stuhitë, erërat e forta në ditët e ardhshme. /SHENJA/