` . Tifozët e Boca Juniors lëkundin stadiumin me brohoritjet e tyre - TV-SHENJA

Tifozët e Boca Juniors lëkundin stadiumin me brohoritjet e tyre

Kur tifozët e Boca Juniors mobilizohen për të mbështetur skuadrën e tyre të zemrës, tundin stadiumin në kuptimin e plotë të fjalës, shkruan tch.

Një video e pabesueshme dhe e frikshme në të njëjtën kohë tregon çarjet në muret e stadiumit “La Bombonera”, që hapen dhe mbyllen nën ritmin e kërcimit të dhjetëra mijëra tifozëve.

Postime të Ngjajshme