` . Tetova me Ligë Institucionale në futboll të vogël (VIDEO) – TV-SHENJA

Tetova me Ligë Institucionale në futboll të vogël (VIDEO)

Edicioni i parë i Ligës Institucionale në futboll të vogël në qytetin e Tetovës po tregohet si pilot projekt i suksesshëm dhe organizatorët pretendojnë që nga sezoni i ardhshëm të ngrejnë edhe më shumë nivelin e organizimit.

12-të ekipe që përfaqësojnë institucione të ndryshme në qytetin e Tetovës luajnë në sistem garues me modelin e një kampionati të vërtetë, ndërsa pretendohet që edicioni i dytë të kyç më shumë komuna nga rrethina për të çuar në 20 numrin e ekipeve pjesëmarrëse. /SHENJA/

Tetova me Ligë Institucionale në futboll të vogëlEdicioni i parë i Ligës Institucionale në futboll të vogël në qytetin e Tetovës po tregohet si pilot projekt i suksesshëm dhe organizatorët pretendojnë që nga sezoni i ardhshëm të ngrejnë edhe më shumë nivelin e organizimit. 12-të ekipe që përfaqësojnë institucione të ndryshme në qytetin e Tetovës luajnë në sistem garues me modelin e një kampionati të vërtetë, ndërsa pretendohet që edicioni i dytë të kyç më shumë komuna nga rrethina për të çuar në 20 numrin e ekipeve pjesëmarrëse.

Posted by Tv Shenja on Montag, 12. März 2018