` . Telefonatat e rrejshme për “balenën e kaltër” e shqetësojnë policinë – TV-SHENJA

Telefonatat e rrejshme për “balenën e kaltër” e shqetësojnë policinë

Loja e rrezikshme “Balena e Kaltër” është kthyer në një lojë për njerëz që nuk e kuptojnë rëndësinë e saj. Një telefonatë që rezultoi mashtrim, vuri në alarm policinë dhe zjarrfikësit në Kamëz.

Telefonata kërkoi ndihmë se një fëmijë do hidhej nga kati i shtatë i një pallati, pasi ishte duke luajtur lojën “Balena e Kaltër”.

Pas verifikimeve rezultoi një shaka e hidhur dhe numri nga ishte kryer telefonata, nuk ishte më i disponueshëm.

Hedhja nga lartësitë, është niveli i fundit i lojës famëkeqe, e cila ka marrë jetën e disa të rinjve, që e kanë luajtur. Policia ka nisur hetimet për kapjen e autorit të telefonatës së rreme.