` . Të revoltuarit nga marrëveshja për emrin shkruajnë grafite (Foto) - TV-SHENJA

Të revoltuarit nga marrëveshja për emrin shkruajnë grafite (Foto)

Arritja e marrëveshjes për çështjen e emrit ndërmjet Maqedonisl dhe Greqisë dikush ka shprehur revoltën me anë të grafiteve. Para obektit të Kuvendit është  shkruar: “Maqedonia е përjetshme”, “Tradhtarë”, “Stop gjenocidit”, e të ngjashme. Opozita e drejtuar nga VMRO-ja e ka dënuar ashpër marrëveshjen. /SHENJA/