` . Talat Xhaferi takon ambasadorin e SHBA-së, Xhejs Bejli – TV-SHENJA

Talat Xhaferi takon ambasadorin e SHBA-së, Xhejs Bejli

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi është në takim me ambasadorin e SHBA-së, Xhejs Bejli. Një orë më vonë Xhaferi pritet të takohet edhe me ambasadorin e Francës, Kristian Timonie.

Zhvillimet aktuale politike dhe vënia në funksion të sërishëm të Kuvendit pritet të jenë temë e bisedimeve mes kryeparlamentarit dhe ambasadorët.

Për momentin nuk janë paralajmëruar deklarata, megjithatë pritet të ketë informacione pas mbarimit të takimeve.