` . Takim i kabinetit qeveritar, diskutohet për kuadrot dhe reformat – TV-SHENJA

Takim i kabinetit qeveritar, diskutohet për kuadrot dhe reformat

Para afër 20 minutash ka nisur mbledhja e radhës e Qeverisë së Maqedonisë, ku pritet të diskutohet ndër të tjera edhe plotësimi i kuadrove qeveritare edhe reformat urgjente prioritare. Sipas agjendës së propozuar, në seancën e shtatë do të shqyrtohet gjendja dhe përparimi në proceset e eurointegrimeve, përdorimi dhe implementimi i fondeve të BE-së si dhe Statuti i realizimit të prioriteteve të Maqedonisë për hyrje në NATO dhe Statuti i realizimit të marrëveshjes kornizë.