` . Sulm me molotov ndaj ndërtesës së Kuvendit të Kosovës - TV-SHENJA

Sulm me molotov ndaj ndërtesës së Kuvendit të Kosovës

Është sulmuar me koktej molotovi objekti i Kuvendit të Kosovës, në të cilin gjendet edhe zyrat e presidentes së Kosovës Atifete Jahjgaja.

Ngjarja ka ndodhur në mëngjesin e hershëm të së shtunës. Nga sulmi, janë thyer disa dritare të objektit.

Ende nuk ka ndonjë informacion zyrtar lidhur me këtë, si dhe nuk dihet se kush qëndron prapa këtij sulmi.

Postime të Ngjajshme