` . 'Studio e hapur' me Idriz Orana - PDSH, Zeqirija Ibrahimi - BESA dhe Faruk Avdiu - APSH, kandidatë për kryetar të Komunës së Çairit - TV-SHENJA

‘Studio e hapur’ me Idriz Orana – PDSH, Zeqirija Ibrahimi – BESA dhe Faruk Avdiu – APSH, kandidatë për kryetar të Komunës së Çairit

Postime të Ngjajshme