` . "Studio e hapur" me Ekrem Alija - Aleanca, Sefedin Aliu - PDSH dhe Bashkim Bakiu - BESA, kandidatë për kryetar të Komunës së Sarajit - TV-SHENJA

“Studio e hapur” me Ekrem Alija – Aleanca, Sefedin Aliu – PDSH dhe Bashkim Bakiu – BESA, kandidatë për kryetar të Komunës së Sarajit

Postime të Ngjajshme