` . 'Studio e hapur': Ahmeti e shpalli shqipen zyrtare që në vitin 2011 (VIDEO) - TV-SHENJA

‘Studio e hapur’: Ahmeti e shpalli shqipen zyrtare që në vitin 2011 (VIDEO)

Në emisoni e sontmë ‘Studio e hapur’ është analizuar rrugëtimi i gjuhës shqipe dhe vendimet e fundit të Komisionit të Vendikut. Në fillim të emisionit u bë një retrospektivë e deklaratave të politikanëve dhe zyrtarëve duke fillar nga deklaratat e para kontradiktore të kreut të BDI-së, Ali Ahmeti rreth zyrtarizimit të gjuhës shqipe.