` . Shumaheri shqiptar, Lirim Zendeli, vazhdon me fitore në Formula 4 – TV-SHENJA

Shumaheri shqiptar, Lirim Zendeli, vazhdon me fitore në Formula 4

Lirim Zendeli ështa nga Kondova e Shkupit, me prejardhje nga Bojana por i lindur në Gjermani. Ai cilësohet si Shumaheri shqiptar dhe vazhdon të korrë suksese në Formula 4 (F4),ku së shpejti pritet të hyjë edhe në kategoritë më të larta të garave në Formula.

“Fitore e dytë në Formula 4, garë e mirë dhe fund i shkëlqyer, faleminderit ekipit për atë makinën fantastike”, ka thënë Lirim Zendeli pas fitores në garën e Formula4.