` . Shkup, aksion policor në Fakultetin Ekonomik – TV-SHENJA

Shkup, aksion policor në Fakultetin Ekonomik

Forca policore nuk lejojnë hyrjen dhe dalje në fakultetin Ekonomik, pranë Universitetit “Shën Qirili dhe Metodi”. Sipas burimeve jo zyrtare për momentin po zhvillohet aksion për të arrestuar të dyshuar për korrupsion.

Press24 shkruan se është arrestuar ish dekani i Fakultetit Ekonomik Bobek Shuklev, ndërsa sipas tyre policia po i kërkon edhe profesorë tjerë. Në vijim priten edhe detaje tjera lidhur me aksionin.