` . Shfaqet tableti i ri që palohet dhe ua zë xhepi (VIDEO) – TV-SHENJA

Shfaqet tableti i ri që palohet dhe ua zë xhepi (VIDEO)

Lenovo është rikthyer në treg me një pajisje që është vetëm koncept, por edhe si e tillë është e jashtëzakonshme, sepse ka ekranin që palohet.
Në Lenovo Tech World javën e kaluar, gjiganti kinez i teknologjisë u aka prezantuar njerëzve të pranishëm në sallë pajisjen e re Lenovo Folio, tabletin me ekran që palohet edhe bëhet sa një madhësi e një telefoni.

Por duhet ta dini se për momentin Lenovo Folio për momentin është vetëm një koncept dhe do të marrë kohë derisa e njëjta të paraqitet në treg.

Lenovo Folio ka ekranin me 7.8” me 1,920 x 1,440 piksel, procesorin Qualcomm Snapdragon 800 dhe Android 7.0 Nougat, si sistemin e saj operativ.