` . Serwer: Pavarësia e Kosovës nuk është e plotë - TV-SHENJA

Serwer: Pavarësia e Kosovës nuk është e plotë

Kosova ka përparuar shumë në këto 10 vjet por se pavarësia e saj nuk është e plotë pa Forcat e Armatosura. Kështu deklaroi Daniel Serwer, ligjërues amerikan dhe njohës i mirë i rrethanave në Ballkan.

Serwer foli edhe për Gjykatën Speciale e cila sipas tij do të përmirësoj imazhin e Kosovës.

Eksperti i Ballkanit, Daniel Serwer thotë se Kosova ka përparuar shumë por se pavarësia e saj nuk është ende e plotë.