` . Serbia angazhon emisarë specialë kundër pranimit të Kosovës në UNESCO – TV-SHENJA

Serbia angazhon emisarë specialë kundër pranimit të Kosovës në UNESCO

Shefi i diplomacisë serbe, Ivica Daçiq, në pajtim me presidentin Aleksandar Vuçiq, gjatë muajit shtator, do të dërgojë emisarë specialë edhe në tetë shtete për të penguar anëtarësimin e Kosovës në UNESCO dhe në organizatat tjera ndërkombëtare. Siç shkruan gazeta serbe “Veçernje Novosti”, deri më 9 gusht, emisarët special të Serbisë i kanë vizituar 19 shtete, në kuadër të lobimit kundër pranimit të kandidaturës së Kosovës në UNESCO. (Illyria)