` . Seancë e re e KSHZ-së për të miratuar Raportin - TV-SHENJA

Seancë e re e KSHZ-së për të miratuar Raportin

Komisioni Shtetëror Zgjedhore pasdite në orën 18 do të mbaj seancën e 22 e cila është e hapur për opinion. Në seancën do të duhet të shqyrtohet dhe miratohet Raporti i dalë nga kryqëzimi i të dhënave nga bazat e MPB-së dhe dhjetë institucioneve tjera përkatëse për pastrimin e listës zgjedhore.
Gjatë ditës së djeshme KSHZ dështoi në miratimin e këtij raportit.

Postime të Ngjajshme