` . Samsung Galaxy Note 8 do të bëhet zyrtar muajin e ardhshëm – TV-SHENJA

Samsung Galaxy Note 8 do të bëhet zyrtar muajin e ardhshëm

Ndërsa ka pasur zëra se Samsung Galaxy Note 8 do të bëhet zyrtar muajin e ardhshëm, kompania ka konfirmuar tashmë zbulimin e gushtit për fabletin, shkruan Telegrafi.

Konfirmimi erdhi nga presidenti i gjigantit të teknologjisë së komunikimeve mobile, Gao Dongzhen.
Në mënyrë të veçantë, Dongzhen konfirmoi se fableti do të zbulohet në fund të gushtit (thashethemet deri tani kanë sugjeruar 23 gusht si datë zyrtare).
Ai gjithashtu komentoi për lëshimin në treg te pajisjes, duke zbuluar një nisje me dy faza, me fillimin e fazës së parë që nis në fillim të tetorit dhe duke përfshirë tregjet si SHBA, Koreja dhe Britania e Madhe. Faza e dytë, tha ai, do të bëhet muajin pasues.