` . Rroga mesatare në Mal të Zi është 511 euro - TV-SHENJA

Rroga mesatare në Mal të Zi është 511 euro

Rroga mesatare pa tatim dhe kontribute në Mal të Zi në shkurt ka qenë 511 euro, ndërsa e njëjta ka qenë edhe në janar, tregojnë të dhënat e Monstat.

Në krahasim me muajin e njëjtë vitin e kaluar, rroga neto mesatare është rritur për 4.1 për qind, ndërsa në krahasim më rrogën neto mesatare të vitit të kaluar është rritur për 2.4 për qind.

Postime të Ngjajshme