` . Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi – TV-SHENJA

Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi

Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin.

Siç kumtoi MPB-ja, sot në mëngjes është realizuar kontakt mes udhëheqësve të turnit në Stacionin policor në vendkalimin kufitar Bogorodicë me udhëheqësin e turnit në vendkalimin kufitar Evzoni lidhur me ngecjen.

“Nga ana e nëpunësve policorë grek është marrë njoftim se nga ora 2:00 nuk u lejohet automjeteve të rënda transportuese të hyjnë në Greqi për shkak kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugë” qëndron në kumtesën e MPB-së.