` . Rrëfimi prekës i Haki Azirit për “Studio e Hapur”, si është planifikuar skenari për ta vrarë atë! – TV-SHENJA

Rrëfimi prekës i Haki Azirit për “Studio e Hapur”, si është planifikuar skenari për ta vrarë atë!

Pa dashur t’i japim ngjyrime politike, një fakt është i pamohueshëm. Zyrtarët e BDI-së menjëherë pas arrestimit, thoshin se Haki Aziri është i lirë dhe se ai kontakton shlirë me familjen e tij. Sot kur e vërteta doli në shesh, e kuptojmë shumë më qartë realitetin. I zhdukur për 6 ditë me radhë, ai thotë se ka përjetuar torturat më të tmerrshme. Kur fillon të flasë, i shpërthen vaji. I kujtohen takimet me nënën e tij, se si nuk e kanë lejuar të flasë me të në gjuhën shqipe, më fëmijën e tij një vjeçar… Flet edhe për skenarin që ia kanë përgatitur për ta vrarë, i cili në fund do të dukej se është vetëvrasje. Rrëfim tepër prekës për “Studio e Hapur”…
Ja dhe video!