` . Ritmi i Qytetit - Nazim Saliu, njeriu i efekteve hollivudiane - TV-SHENJA
Featured Video Play Icon

Ritmi i Qytetit – Nazim Saliu, njeriu i efekteve hollivudiane

Nazim Saliu, njeriu i efekteve hollivudiane flet për punën disavjeçare në Amerikë në fushën e filmit dhe spekteklit, ku ka arritur jo pak suksese.

Ndiqeni intervistën e plotë në Emisionin “Ritmi i Qytetit” në Televizionin SHENJA!

Postime të Ngjajshme