` . Reagon NLB Banka pas plaçkitjes së armatosur - TV-SHENJA

Reagon NLB Banka pas plaçkitjes së armatosur

Nga NLB Banka kanë reaguar lidhur me plaçkitjen që ka ndodhur mëngjesin e sotëm në filialen e tyre në rrugën Ferid Bajram.
“Mëngjesin e sotëm në filialin në Çair të NLB Banka ka ndodhur një plaçkitje e armatosur. Klientët që u gjetën në atë moment në filialin dhe të punësuarit të Bankës janë të sigurt dhe në gjendje të mirë. Në këtë moment, Banka, bashkëpunon me organet kompetente që në mënyrë sa më të shpejtë dhe efikase të zgjidhin rastin. Mjetet e klientëve tanë janë të sigurt, ngase Banka ka sigurim të plotë të pronës dhe mjeteve. Paralelisht po punojmë me organet hetuese për vërtetimin e dëmit të shkaktuar, ndërsa për këtë në mënyrë shtesë do ta njoftojmë opinionin”, thuhet në komunikatën e NLB Bankës, përcjell SHENJA.