` . Qindra udhëtarë janë bllokuar në aeroportin e Shkupit - TV-SHENJA

Qindra udhëtarë janë bllokuar në aeroportin e Shkupit

Qindra turist nga Maqedonia disa orë janë bllokuar në aeroportin e Shkupit, shkruan 24vesti.
Ata nëpërmjet agjencioneve turistike kanë paguar arazhman për Egjipt, por siç thonë, avioni për këtë destinacion nuk ka ardhur.
Sipas udhëtarëve, agjencionet i kanë lajmëruar se avioni ka pasur probleme teknike dhe presin që të arrij një i ri.
Fluturimi duhej të realizohet një orë pas mesnata, ndërsa sipas informacionit të fundit ato duhet të nisin në orën 10.40.